Siirry suoraan sisältöön

Satu Lahnalahti nimetty suun terveydenhuollon johtavaksi hoitajaksi

Harjun terveyden uudeksi suun terveydenhuollon johtavaksi hoitajaksi on nimetty suuhygienisti Satu Lahnalahti. Lahnalahti aloittaa tehtävässään toukokuun alussa. 

Suuhygienisti Satu Lahnalahti aloittaa Harjun terveyden suun terveydenhuollon johtavana hoitajana 2.5.2022 Anni Hartmanin siirtyessä vuosilomalle ja sen jälkeen eläkkeelle 1.7.2022 alkaen. Lahnalahdella on pitkä kokemus esihenkilötehtävistä Heinolan kaupungin suun terveydenhuollossa, minkä lisäksi hän on toiminut suuhygienistinä ja hammashoitajana yksityisillä hammaslääkäriasemilla Lahdessa, Tuusulassa ja pääkaupunkiseudulla. Hartman perehdyttää Lahnalahtea uusiin tehtäviin touko- ja kesäkuun ajan. 

– Tavoitteenani on laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja helposti tavoitettavien suun terveydenhuollon palvelujen kehittäminen yhdessä työntekijöiden kanssa. Toivon kohtaavani positiivista ja innostunutta kehittämisilmapiiriä, jossa tehtävien parhaat asiantuntijat saavat äänensä kuuluviin, Lahnalahti kommentoi.   

– On ollut hyvin mielenkiintoista kehittää Harjun terveyden suun terveydenhuollon toimintaa alusta alkaen. Työ on ollut haastavaa ja mielenkiintoista. Koko suun terveydenhuolto on yhdessä tehnyt loistavaa työtä. Haluan kiittää kaikkia kollegoita ja toivotan Satun tervetulleeksi Harjun terveyteen, Hartman toteaa. 

– Satulla on vahvaa osaamista suun terveydenhuollon kehittämisestä, operatiivisesta toiminnasta ja johtamisesta. Hänen alueellinen tuntemuksensa on tärkeää yhä parempia palveluita kehitettäessä. Olemme iloisia saadessamme Satun mukaan Harjun terveyden johtotiimiin. Lisäksi haluan jo tässä vaiheessa kiittää Annia tärkeästä panoksesta Harjun terveydelle ja päijäthämäläisten suun terveydenhuollolle, sanoo Harjun terveyden toimitusjohtaja Petja Orre