Lataa OmaMehiläinen-sovellus ja osallistu K-ryhmän lahjakortin arvontaan!

3.-31.5.2021 arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 3 kappaletta 100 euron K-ryhmän lahjakortteja.

Arvontaan osallistut:

 • Lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen Apple Storesta tai Google Playstä tai kirjaudu verkkopalvelussa,
 • rekisteröitymällä OmaMehiläinen-palvelun käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella,
 • valitsemalla asiointiprofiiliksi Päijät-Sote-profiilin JA
 • täyttämällä kilpailuun osallistumislomakkeen Harjun terveyden verkkosivuilla

Arvonta suoritetaan 7.6.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  Arvonnan säännöt

  1. Järjestäjä

  Arvonnan järjestää Harjun terveys Oy, Harjukatu Harjukatu 48, 15100 Lahti (myöhemmin ”Järjestäjä”).

  2. Osallistumisoikeus

  Arvontaan voivat osallistua kaikki Lahdessa, Iitissä ja Kärkölässä pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua Harjun terveys Oy:n työntekijät, eivätkä muiden tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien organisaatioiden työntekijät.

  3. Kampanja-aika ja osallistuminen arvontaan

  Osallistumisaika on 3. – 31.5.2021. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymisen jälkeen.

  Arvontaan osallistuja lataa puhelimeensa OmaMehiläinen-sovelluksen, rekisteröityy käyttäjäksi verkkopalvelutunnuksillaan sekä valitsee Päijät-Sote asiointi-ilmeen ja täyttää osallistumislomakkeen Harjun terveyden verkkosivuilla. Rekisteröitymisen ja sisään kirjautumisen jälkeen sovelluksen etusivulla näkyy käyttäjän nimi. Vain sovellukseen rekisteröityneet käyttäjät osallistuvat arvontaan.

  4. Palkinnot

  Palkintona on 3 kappaletta 100 euron K-ryhmän lahjakortteja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

  5. Palkinnon arvonta ja voittajan julkistus

  Arvonta suoritetaan 7.6.2021 kaikkien arvontaan hyväksytysti osallistumisaikana osallistuneiden kesken.

  Järjestäjä ilmoittaa voittajalle voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ilmoitettu kilpailuun osallistumislomakkeella. Mikäli voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta, suoritetaan uusinta-arvonta.

  Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi verkkosivuillaan sekä sosiaalisen median kanavissaan.

  6. Rekisteritiedot

  Arvontaan rekisteröitymisen yhteydessä kerätään osallistujien nimi ja sähköpostitiedot. Arvontaan rekisteröityneiden Harjun terveys Oy:lle antamia henkilötietoja säilötään vain arvonnan suorittamiseen ja voittajan tavoittamiseen asti, jonka jälkeen ne hävitetään.

  7. Järjestäjän vastuu

  Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

  Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjällä ei ole vastuuta haitasta, joka johtuu arvontaan osallistumisesta, joka ei ole onnistunut teknisistä syistä johtuen tai rekisteröitymisestä, jossa on ilmoitettu puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta. 

  8. Muut ehdot

  Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli kampanjaan liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, kampanjan Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.